December 10, 2011

Shopping for Kate Moss Lipstick.

Aneb jak jsem šla pro rtěnku od Rimmel a odnesla si krémy od Ryoru a rtěnku L'Oréal.

Ryor - Výživný krém s mandlovým olejem pro suchou a citlivou pleť
Opakuji se, já vím, ale jsem opět spokojená. Začala jsem v poslední době pozorovat, že běžná hydratace nestačí, mám pleť z té odporné zimy strašně přesušenou a přecitlivělou. Krém je skvělý, zdá se sice hodně mastný, ale okamžitě se vstřebává a nenechává film. Příjemně voní a hydratace je opravdu intenzivní. Po týdnu vidím rozdíl. Stoprocentně doporučuji, zvláště teď na zimu se bude hodit!

Ryor - Hydratační krém s 24hodinovým účinkem a UV filtry pro normální a smíšenou pleť
Koupila jsem si ho jako denní krém, protože jsem myslela, že předchozí krém s mandlovým olejem budu používat pouze na noc. Když je venku hodně velká zima, používám jej i na den.
Tenhle ale není žádný velký zázrak. Tím však nechci říct, že by byl špatný. Já ale na tyhle 24hodinové supervýrobky nevěřím. Má příjemnou konzistenci, opět oceňuji pumpičkový aplikátor (strašně nerada se v krémech "hňahňám", ale bohužel většina krémů je svým balením zřejmě určená přesně k tomu). Pod make-up vynikající, rychlé vstřebání, není mastný a přes den vaší pleti rozhodně prospěje. Nedoporučuji na hodně suchou pleť - myslím, že by Vám nepomohl.

L'Oréal - Color Riche Lipstick v odstínu True Red
Byla ve slevě, což je asi klíčová informace na vysvětlenou, jak jsem k ní vůbec přišla. Šla jsem původně pro červenou rtěnku od Kate Moss, ale zásoby byly takové probrané, omalované nebyly jenom testery, ale i rtěnky, které měly být netknuté (fuj! nepřipadá Vám to prostě nechutné, že někdo vezme rtěnku, namaluje se s ní a plácne jí zpátky do stojanu?) a cena se zvýšila. Sice ne o moc, ale tak nějak jsem bloumala a rozhodovala se, jestli Kate koupit nebo ne, a narazila na tuto. 
Příjemně voní, barva je krásná sytá. Uprostřed by měla mít jakési sérum pro zvětšení objemu rtů, či co. Znám tyhle "vibrující" rtěnky od Avonu, a musím říct, že u téhle jsem ono "štípání" rozhodně necítila. Rtěnka navíc nemá zrovna dobrou výdrž. To je prokletí těchto sytých odstínů. Ale bohužel - pokud se chystáte pít nebo nedejbože jíst, mějte po ruce rtěnku a zrcátko na okamžité domalování. Nevydrží skoro nic. Barva je ale skvělá, takže z ní mám radost tak jako tak.



Povězte mi, máte to také tak, že jdete pro jednu věc a odejdete se třemi, pro které jste vůbec nešli?
A jakou drobností jste si v poslední době udělali radost?
A hlavně! Co dárky na Vánoce, máte vybráno, objednáno, nebo snad už i zabaleno?
A těšíte se jako malé dítě, tak jako já?

(Mezi mnou a Vánoci ještě stojí semestrální práce, dvě tuny domácích úkolů a dvě neočekávaně přesunuté zkoušky :/ Tak mi držte palce, ať to všechno dám a užiju si Vánoce v klidu a pohodě!)

4 comments:

  1. Ten rúž pekný :D
    http://lovebookbysarah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. tak presne tenhle krem od ryoru je ten, co mam doma, jak jsem psala, ze mi nesedl nejak.
    ten s tou ruzovou kytickou na obalu.
    jinak tady nejak nevidim ty rtenky od te katie:-)). ja mam odstiny 03 a 09, za tu cenu opravdu dobra koupe.

    ja si naposledy udelala radost nakupem laku od Nubaru, kdyz byly v akci, mam jich 9 novych a uz to mam jako k vanocum - holt ostatni toto nechapou, musim se obdarovat sama:-)

    darky uz mam vicemene po kupe, jeste krem pro mamku, sama ted bojuji s otazkou "koupit si novy makeup" nebo "nekoupit si novy makeup" :DD

    a co ty, mas darky:-)?

    ReplyDelete
  3. To sa aj mne pravidelne stáva,že si idem pre jednu vec a prinesiem ich milión alebo niečo zabudnem :D

    ReplyDelete
  4. ano mne se to taky stava .D jinak rtenku od kate mam a ta vydrz je skvela, takze myslim ze se vyplati .)

    ReplyDelete

Thanks for your comment!
I will get back to you soon :)